1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. Toevoegen van weergaveoptie ‘Schakel over naaar dubbele vensterweergave’ op de DDP.

Toevoegen van weergaveoptie ‘Schakel over naaar dubbele vensterweergave’ op de DDP.

Published Date: 24-08-2023    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on augustus 24, 2023

Gebruikers kunnen nu gebruik maken van de ‘Schakel over naaar dubbele vensterweergave’ weergaveoptie tijdens het bekijken van facturen op de factuurdetailpagina. De eerste keer dat op deze knop wordt geklikt, wordt de PDF in een nieuw venster geopend waarin de bijbehorende details worden weergegeven. De gebruiker kan de PDF vervolgens eenvoudig naar zijn tweede monitor slepen om de details en PDF tegelijkertijd te bekijken.

Als u op de navigatieknoppen zoals “Volgende”, “Laatste” enz. klikt, worden zowel de details als de PDF dienovereenkomstig gewijzigd. Op deze manier is het voor gebruikers makkelijker te werken en de boekingen af te handelen.

Een ander belangrijk kenmerk van deze weergaveoptie is dat de instelling Schakel over naaar dubbele vensterweergave wordt onthouden op gebruikersniveau ,wat betekent dat de volgende keer dat de gebruiker een factuur opent via de factuurdetailpagina, de factuur wordt geopend met de dubbele vensterweergave, d.w.z. de PDF op de tweede monitor met de factuurdetails op het eerste scherm.

Updated on augustus 24, 2023