Dashboard

Published Date: 13-04-2018    Categorie: Beheren van een administratie
Updated on april 19, 2022

In dit artikel vind je informatie over:

1. Administratie Dashboard
  2. Voordelen van functies op het administratie dashboard.
  3. Go Digital Dashboard

1. Administratie Dashboard

Om op deze pagina te komen ga je naar de gewenste administratie.

2. Voordelen van functies op het administratie dashboard.

De functies op het dashboard geven informatie over een specifieke administratie.

1. Totale bestanden: Laat het totaal aantal ontvangen bestanden zien in de huidige maand.
  2. Exportfouten: Geeft het totale aantal fouten weer van het exporteren van ontvangen documenten naar het boekhoudpakket.
  3. Review in behandeling: Geeft het aantal documenten weer dat verwerkt is door het systeem en wacht op jouw review op de reviewpagina.
  4. Aantal documenten over 6 laatste maanden: Laat zien hoeveel documenten er zijn verwerkt in de laatste 6 maanden.
  5. Open acties: Laat alle taken zien die door jou moeten worden genomen.
  6. Aantal documenten: Je ziet een grafiek waarbij je kunt een doel kunt instellen hoeveel documenten je wilt verwerken voor die maand. Volg daaarvoor de onderstaande stappen:
  7. Scan Email id : Selecteer de administratie, u ziet het unieke e-mailadres van de administratie.
  • Klik op het https://lh5.googleusercontent.com/AhHaVQen2uRqZk4jH_edkTKkaj4dAgkA-ZrtxJqT_NtWOeB0U2n7AflBU75pAiY_NXXgYPee4jbc6N5shxVTaIRlOgYVv0l9Kt758_x0afCxmmxGAjdCqWqjZz_t3GWhD7-Q_LKU7qmPaw4WAA icoon en klik op ‘Bewerken’.
  • Er verschijnt een kleine pop-up. Stel je doel in en klik op ‘Toepassen’. Zie afbeelding hieronder:

3. Go Digital Dashboard

Als Peppol, Autorisatie, is geactiveerd voor een beheerder, kunt u het dashboard ‘Digital invoices

Updated on april 19, 2022