1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. PDF niet splitsen

PDF niet splitsen

Published Date: 29-05-2020    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on oktober 20, 2023

In dit artikel vindt u informatie hoe je ‘PDF niet splitsen’ kunt toepassen op documenten die per e-mail of via het portaal worden ingediend. Hiermee kunt u voorkomen dat ingediende documenten worden opgesplitst.

‘PDF niet splitsen’ voorkomt dat pagina’s van ingediende documenten worden gesplitst.

‘PDF niet splitsen’ kan worden toegepast op documenten bij de volgende opties:

1. Uploaden van bestanden via de website (SBQ portaal)
  2. Verzenden van bestanden per e-mail

1. Uploaden van bestanden via de website (SBQ portaal)

Toepassen ‘PDF niet splitsen’: Je kunt ‘PDF niet splitsen’ toepassen als de documenten in de upload wachtrij staan. Volg de onderstaande stappen:

1. Upload de documenten
  2. Selecteer de documenten die je ‘niet gesplitst’ wilt hebben.
  3. Klik op de knop ‘PDF niet splitsen’.
  4. Het icoon voor ‘PDF niet splitsen’ is zichtbaar als het goed verlopen is.
  5. Er verschijnt een notificatie op hoeveel documenten het succesvol is toegepast.

Opmerking:

• Werk snel! Als documenten in het verwerkingsproces zitten, kan ‘PDF niet splitsen’ niet meer worden toegepast.

Ongedaan maken van ‘PDF niet-splitsen’
  1. Selecteer document(en) waarop ‘PDF niet splitsen’ is toegepast.
  2. Als er documenten geselecteert worden waarop ‘PDF niet splitsen’ is toegepast, dan is de knop ‘PDF niet splitsen’ gewijzigd in ‘ongedaan maken’.
  3. Klik op de knop ‘ongedaan maken’.
  4. Het icoon ‘PDF niet splitsen’ verdwijnt als het ongedaan maken goed is verlopen.

Opmerking:

• Als je zowel ‘niet splitsen documenten’ als andere documenten selecteert zal de knop ‘ongedaan maken’ niet verschijnen.

2. Verzenden van bestanden per e-mail

Waar kan ik de instellingen aanpassen?

Stappen

1. Selecteer de administratie. Ga naar Administratie-instellingen
  2. Selecteer Standaard en klik op Toon geavanceerde instellingen
  3. Aan de rechterkant vind je Documentinstellingen ‘PDF niet splitsen.

Bij het verzenden van bestanden per e-mail kan je door ‘trefwoord in onderwerp van e-mail’ en door ‘e-mailadres van afzender’ instellingen voor ‘PDF niet splitsen’ beheren.

1. ‘PDF niet splitsen’ gebaseerd op trefwoord(en)
  2. ‘PDF niet splitsen’ gebaseerd op e-mailadres van afzender

Trefwoord(en) in onderwerp van e-mail

Definieer een trefwoord of een zin, en je kan er voor zorgen dat documenten niet gesplitst worden. De trefwoord(en) zet je in het onderwerp van de e-mail met de bijlages.

• Typ trefwoord(en)/zin en druk op enter om op te slaan.
  • Om een woord te verwijderen druk op het kruisje.
  • De trefwoord(en) moeten deel uitmaken van de onderwerpregel van de e-mail
  • Voorbeeld: no split factuur 266235

Waarbij,

no split : zijn de ingestelde trefwoorden

factuur 266235: is onderwerpregel van de e-mail

E-mailadres van afzender

In de instellingen voor ‘PDF niet splitsen’ kun je e-mailadres(sen) van afzenders instellen. Toegevoegde documenten van deze afzenders worden niet gesplitst.

• Voer het e-mailadres van de afzender in en druk op enter om op te slaan.
  • Om te verwijderen druk op het kruisje.
  • ‘PDF niet splitsen’ wordt toegepast op alle bijgevoegde documenten van deze afzender(s)

Review Pagina:

Identificeer documenten op de reviewpagina waarop ‘PDF niet splitsen’ is toegepast.

1. Document(en) die zijn ‘Gesplitst’ door Smartbooqing.
  2. Document(en), waarop ‘PDF niet splitsen’ is toegepast.

Updated on oktober 20, 2023