1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. Exact Globe Next

Exact Globe Next

Published Date: 30-09-2022    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on september 30, 2022

Exact Globe is een indrukwekkende en veelzijdige ERP-bedrijfsoplossing die uw bedrijfsprocessen op één platform structureert en informatiestromen consolideert voor meer efficiëntie.  Op verzoek van onze klanten hebben wij deze verbinding zo snel mogelijk opgenomen!

De Exact Globe software wordt nu ondersteund. U vindt de nieuwe verbinding in het menu ‘Verbindingen’.

Om verbinding  te maken met Exact Globe Next dient u:

1. Zorg voor een bestaande Exact Globe Next Connection.
  2. Neem contact op met onze supportdesk (support@smartbooqing.com) om een middleware-software op te zetten om de verbinding te kunnen maken.

Nadat we de middleware hebben ingesteld hoeft u alleen nog maar de API-URL en de clientsleutel in te voeren op het volgende scherm.

Zodra u alle stappen hebt doorlopen,  wordt de verbinding met Exact Globe gemaakt.

Updated on september 30, 2022