1. Home
  2. Wat is nieuw?
  3. De standaardinterval van e-mailnotificaties is gewijzigd

De standaardinterval van e-mailnotificaties is gewijzigd

Published Date: 24-08-2023    Categorie: Wat is nieuw?
Updated on augustus 24, 2023

U kunt dit instellen via: Administratie Instellingen -> Algemene instellingen (Review instellingen) -> Review notificaties.

De standaardwaarde van de intervalinstelling voor e-mailnotificaties wordt in deze release gewijzigd. Voorheen was de interval ingesteld op “Dagelijks”, wat betekent dat e-mailmeldingen dagelijks naar de gebruikers werden verzonden.

[Vorige standaardinstelling]

Met deze release (25/08/2023) wordt de toekomstige standaardwaarde voor bestaande administraties en nieuw geïmporteerde administraties gewijzigd in “Wekelijks”, waarbij elke maandag de e-mails worden verzonden. Deze wijziging is aangebracht rekening houdend met het aantal e-mailnotificaties dat naar onze gebruikers is verzonden.

Opmerking: Voor bestaande administraties die een intervalinstelling hebben die niet ingesteld zijn op “Dagelijks” heeft, blijft de vorige (aangepaste) instelling van toepassing.

Updated on augustus 24, 2023