Cookiebeleid

Published Date: 16-03-2022    Categorie: Beveiliging verbeteringen
Updated on maart 17, 2022

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die in uw browser worden opgeslagen op uw lokale opslag. We gebruiken cookies of uw lokale opslag om u te onderscheiden van andere gebruikers. Met als doel om uw taalvoorkeuren te behouden en om uw gebruikersaanmeldingssessies te behouden. We slaan geen wachtwoorden of gevoelige informatie in cookies of in uw lokale opslag.

In cookies slaan we geen persoonlijke informatie op, die herleidbaar is tot u als persoon. Aangezien cookies en lokale opslag u een rijkere applicatie ervaring bieden, raden we u aan deze ingeschakeld te houden. Het uitschakelen van cookies kan het gebruik van onze website beperken.

Smartbooqing webapplicatie

Op de Smartbooqing webapplicatie websites (https://app.smartbooqing.com & https://pilot.smartbooqing.com/ ) gebruikt Smartbooqing geen cookies voor zichzelf. Cookies die door onze partnersites worden gebruikt, zijn als volgt:

Zoho cookies

Voor een vlotte klantenondersteuning gebruiken we Zoho SalesIQ en helpdeskservices. Zoho slaat cookies op in uw browser om gebruikers te identificeren, chatsessies te identificeren, de informatie over bezoeken bij te houden en om het gedrag van bezoekers te begrijpen. De informatie wordt overgebracht en opgeslagen op de server van Zoho. Zoho kan deze gegevens aan derden verstrekken, indien Zoho daartoe wettelijk verplicht is of voor zover derden de gegevens in opdracht van Zoho verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Meer informatie over Zoho cookies vindt u here.

Smartbooqing website

Cookies gebruikt door Smartbooqing (https://www.smartbooqing.com) zoals hieronder beschreven:

Zoho cookies

Voor een vlotte klantenondersteuning gebruiken we Zoho SalesIQ en helpdeskservices. Zoho slaat cookies op in uw browser om gebruikers te identificeren, chatsessies te identificeren, de informatie over bezoeken bij te houden en om het gedrag van bezoekers te begrijpen. De informatie wordt overgebracht en opgeslagen op de server van Zoho. Zoho kan deze gegevens aan derden verstrekken, indien Zoho daartoe wettelijk verplicht is of voor zover derden de gegevens in opdracht van Zoho verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Meer informatie over Zoho cookies vindt u here.

Google cookies

Op onze website wordt als onderdeel van de analysedienst een cookie van Google opgeslagen. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt uitdrukkelijk niet verstrekt. De informatie wordt overgebracht naar de servers van Google en opgeslagen. Google kan deze informatie aan derden verstrekken, indien Google hiertoe wettelijk verplicht is of voor zover derden de informatie in opdracht van Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Meer informatie over Google Analytics-cookies vindt u hier

We gebruiken geen Google-cookies op de applicatiewebsite of ondersteuningswebsite.

YouTube cookies

Op onze website tonen we op enkele video’s, die op YouTube zijn gehost. Youtube slaat cookies op in uw browser om u een ​​betere kijkervaring te bieden en om suggesties te geven op basis van uw browsergeschiedenis of YouTube account. De informatie wordt overgebracht naar en opgeslagen op de server van Youtube. Youtube kan deze informatie aan derden verstrekken ,indien Youtube hiertoe wettelijk verplicht is of voor zover derden de informatie in opdracht van Youtube verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Meer informatie over Google-cookies voor YouTube-services vindt u hier

Vrijwaring

We kunnen deze cookiebeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in de cookies, die we gebruiken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen. Bezoek deze cookiebeleid daarom regelmatig opnieuw om op de hoogte te blijven van ons gebruik van cookies en gerelateerde technologieën. Voor meer informatie over cookies kunt u contact opnemen met privacy@smartbooqing.com

Updated on maart 17, 2022