1. Home
  2. Aan de slag
  3. Nieuwe Organisatie/Client registreren

Nieuwe Organisatie/Client registreren

Published Date: 09-05-2018    Categorie: Aan de slag
Updated on december 29, 2023

Start:

• Klik hier om de registratie pagina te openen.
  • Als je een nieuwe gebruiker bent en je wilt je registreren bij Smartbooqing, klik dan op ‘Nu registreren’ en volg de onderstaande stappen om te kunnen starten.

Stap 1:

• Vul de vereiste gegevens in om succesvol te registreren bij Smartbooqing. Het opgegeven e-mailadres ontvangt bij de volgende stap een code.

Stap 2:

• Voer de code in die je hebt ontvangen in je e-mail. Als je het verkeerde e-mailadres hebt ingevoerd, kun je teruggaan naar stap 1 om het te corrigeren.

Stap 3:

• Kies je wachtwoord.
  • Je wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten en aan de volgende eisen voldoen:
    • 1 hoofdletter
    • 1 kleine letter
    • 1 speciaal teken

Stap 4:

• Vul het KvK-nummer in om je bedrijf te registreren in Smartbooqing.
  • In het onderstaande veld kun je zoeken op KvK-nummer, bedrijfsnaam of adres.

• Selecteer het KvK-nummer en ga verder.

Stap 5:

• Koppel je boekhoudsysteem door het te selecteren en de gegevens in te vullen om de verbinding tot stand te brengen.

• Nadat de verbinding is gemaakt, kun je de administraties selecteren die je wilt importeren vanuit je boekhoudpakket. Je kunt alle administraties selecteren of een aantal uit de beschikbare lijst kiezen, klik vervolgens op ‘Volgende’.

• Geef het KvK-nummer van de administratie(s). Geef een reden op als er geen KvK-nummer is.
  • Als je het KvK-nummer invult, zal de sector automatisch worden weergegeven.
  • Als de sector niet worden weergegeven, selecteer deze dan handmatig en klik op ‘importeren’, zie hieronder.

Hiermee ben je klaar om met Smartbooqing te kunnen beginnen. Klik op ‘Ga verder naar portaal’.

Updated on december 29, 2023